Näytä vastaamattomat viestit | Näytä aktiiviset viestiketjut Tänään on 18. Joulu 2018 15:06Vastaa viestiin  [ 6 viestiä ] 
 Klaanisotiin osallistuminen (Participation in clanwars) 
Kirjoittaja Viesti
Avatar

Liittynyt: 09. Maalis 2010 13:52
Viestit: 387
Paikkakunta: Tre
Viesti Klaanisotiin osallistuminen (Participation in clanwars)
Elikkäs wopissa nyt sitten otettu käyttöön uusi sääntö, tässä suomennettuna kyseinen hässäkkä:
(eli näin pitää tehdä kaikkien jotka haluaa pelata cwissä tästä lähtien ja tuonne _participation in clanwars_ osioon wopissa, jonne me leaderit teemme jokaisesta sodasta erikseen topikin)
---

Tämä alue on tarkoitettu vain edellä mainittujen sääntöjen mukaisille viesteille. Muiden kuin edellä mainittujen viestien lähettäminen on kielletty. Klaanien leaderit voivat myös antaa sodan kulkuun liittyviä yleisiä tietoja tarvittaessa.


Jokaiselle klaanisodalle tehdään oma aihe. Aihe tulee nimetä seuraavasti:
Esimerkki: XY vs YX, 01.01.2010, 20:00

Ensimmäisessä viestissä sotaa johtava henkilö tai leader ilmoittaa seuraavat asiat:
Esimerkki: Klaanisota alkoi 20:13 ja loppui 21:47

Jokaisen sodassa pelaavan pelaajan tulee kirjoittaa viesti jossa ilmoittaa alkavansa pelaamaan. Viestistä tulee ilmetä pelaajan nimimerkki, sillä foorumin käyttäjätunnus ei ole sama asia.
Esimerkki: Olen EPA-Cloud ja aloitan pelaamaan 1. kierroksella.
Tai: Olen PZ-Echtzeit ja alan pelata alkaen kierrokselta 3.

Tämä viesti tulee kirjoittaa enintään 15 minuuttia ennen pelaamisen aloittamista tai enintään 15 minuuttia aloittamisen jälkeen.

Varapelaajien jotka eivät pelaa, tarvitsee kirjoittaa viesti vasta kun he tietävät pelaavansa, ottaen huomioon edellä mainitut aikarajat.

On kiellettyä käyttää välityspalvelinta (proxy) kirjoittaessa osallistumisviestiä.

Riitatilanteissa pidämme aapelin tilastoja tai kuvankaappausta niistä todisteena ajankohdista. Jos niitä ei ole saatavilla admineilla on oikeus muuttaa sodan tuloksia.

Klaanien leaderien odotetaan valvovan sotien alkamis-, ja loppumisajankohtia sekä valvovan että pelaajat toimivat vaaditulla tavalla. Odotamme molempien klaanien leaderien vahvistavan ilmoitetut ajankohdat oikeiksi.Tähän sääntöön ei ole olemassa poikkeuksia. Jokaisen pelaajan tulee kirjoittaa ilmoitus pelaamisestaan jokaisessa sodassa jos hän haluaa pelata.
Mikäli tätä sääntöä ei noudateta, admineilla on oikeus muuttaa sodan tuloksia niiltä osin.


-----

perhanan hieno homma koska nyt noi näkee käyttäjien ipossat sodissa yms multijutut helpompi välttää.

_________________
Kuva


20. Tammi 2011 07:31
Profiili
Avatar

Liittynyt: 09. Maalis 2010 13:52
Viestit: 387
Paikkakunta: Tre
Viesti Re: Klaanisotiin osallistuminen (Participation in clanwars)
And here's the same in English:
(everyone needs to write to the _participation in clanwars_ section on wop a reply to a topic us leaders make about every clanwar that we play, if you are playing, so please bear in mind this if you want to play for us)
----

Spaming in this section is strictly prohibited. Each post has to be either a participation post or a post by a leader/admin who informs about the general information about a clanwar. In the following you will find the information what you have to do.


Each clanwar gets an own thread. It has to be named in the following way:
Example: XY vs. YX, 01.01.2011, 20:00

In the first post the managing person or a leader has to write a post that contains the following points:
Example: The clanwar started at 20:13 and ended at 21:47.

Each player must write a participation post right before he starts playing for his clan. He has to indicate his player nick and the round in which he starts playing.
Example: I am EPA-Cloud and I will start from round 1 or I am PZ-Echtzeit and I will start from round 3.

This post has to be written a maximum 15 mins before you start playing and 15 after having finished. If there is no post available admins reserve the right to change the results after the war is finished.

For replacements that are available from the start, only post when you know that you are going to play, taking into consideration the timing limits mentioned above.

It is forbidden to use any kind of proxy server while writing this post.

In case of irregularities admins can call for a playforia statistic screenshot as a proof. If screenshots aren't available admins reserve the right to change the results after the war is finished.

All clanadmins and leaders are expected to be in control of the starting times and making sure players do what is required. We expect the admins of both clans to confirm that the time starting and ending is correct.
There are no exceptions. Every player has to write down a presence notice for each clanwar if he wants to play for his clan.
In case of not fulfilling this obligation, admins reserve the right to change the results after the war is finished.


------

_________________
Kuva


20. Tammi 2011 07:33
Profiili
Avatar

Liittynyt: 09. Maalis 2010 13:52
Viestit: 387
Paikkakunta: Tre
Viesti Re: Klaanisotiin osallistuminen (Participation in clanwars)
ehdotankin tän johdosta, että kaiken helpottamiseksi vois aina se joka liidaa sodan ni hieman etukäteen kirjottaa topikin tänne meidän foorumeille tuonne "pelatut clanwarsit" osioon joka olis jo tossa muodossa ja heittää sit sinne myös tulokset sodan jälkeen, ni jos ton tekee tänne ensin ni on helppo kopsia se oma viesti tonne woppiin siitä sitten kun sota alkaa ja laittaa se kellonaika tarkkaan milloin alkaa, sitten kun on lisänny tänne meidän foorumeille lopussa tulokset niin laittaa siihen päättymisajan samalla.

nii olis sit tulevaisuudessa noi pelatut sodat muodossa:

(esimerkki)
FBS vs. VPL 30.1.2011 20:00 (otsikko)

CW started: esim. 20:05
players 1. round: kaa0s, ringo, celekki, pixel
changes: 3.round: kaa0s out darkside in
4.round: celekki out con in
Result: FBS 0(0):0(0) VPL
(tähän sit kiekkojen tulokset)
CW ended: esim. 21:46

Ja kun liidulla on täällä tuo pohja kirjotettuna valmiiks siihen postiin ni helppo sit muutenki heivata suoraa tulos siihe sodan loputtua ja muut kommentit jne vaihdot laittaa. (kun itse pelaaja joka tulee vaihdosta pelaamaan joutuu sen tekemään woppiin ettei sitä tarvi liidujen erikseen itse sinne laittaa)

toivottavasti nyt tajusitte mitä haen takaa, tuleehan tästä hommaa hieman lisää kaikille mutta on tuossa selkeästi hyvät puolensa ainakin omasta mielestä, ja kunhan järjestelee just jotenki tällee asiat jo valmiiksi ennen sotaa ni ei tossa pitäs kovin pahasti nokka tuhista tuota tehdessä :mrgreen:

joten koitetaan nyt olla esimerkillinen klaani tuolla ja tehdä heti ekasta sodasta lähtien kaikki oikein ja kunnolla ja sääntöjen mukaisesti. kiitos.

_________________
Kuva


20. Tammi 2011 07:48
Profiili
Avatar

Liittynyt: 09. Maalis 2010 13:52
Viestit: 387
Paikkakunta: Tre
Viesti Re: Klaanisotiin osallistuminen (Participation in clanwars)
niin ja tuli mieleen että liidut voi jo kun laittaa tuonne "tulevat cw:t" osioon ilmotuksen tulevasta sodasta ni tehdä tuon jo valmiiksi tuohon muotoon, sitä mukaa sit lisäilee porukkaa siihen eka kierrokselle kun selviää onko tulossa vai ei, tai ylipäätään laittaa suoraan jo ketkä pelaa ekalla ja ton alkamisajankohdan jne.

_________________
Kuva


20. Tammi 2011 09:52
Profiili
Starr
Starr

Liittynyt: 24. Loka 2010 18:40
Viestit: 141
Viesti Re: Klaanisotiin osallistuminen (Participation in clanwars)
Joo, mä kanssa toivon ettei aleta urputtamaan tästä asiasta, kun on sääntö niin sitä noudatetaan. Jos joku alkaa urputtamaan ja inisemään niin mä en sitä hyvällä katso.


20. Tammi 2011 12:40
Profiili ICQ

Liittynyt: 02. Touko 2010 20:44
Viestit: 59
Viesti Re: Klaanisotiin osallistuminen (Participation in clanwars)
Ruaha! Adolf Hitler, Benito Mussolini, Francisco Franco ja Josif Stalin rupee jäämää jo Darksiden varjoon! Hirmuhallitsia ja todellinen digtaattori on syntynyt! Käyttäytykäähän kunnolla ja hoitakaa hommanne cwissä ettei tuu piiskaa saatanasti! Hyvä! Jatkakaa!


20. Tammi 2011 14:49
Profiili
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Vastaa viestiin   [ 6 viestiä ] 

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi

Etsi tätä:
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com uncommitted-decoy

Muuta yksityisyysasetuksia